WEDSTRIJD 1001 Couleurs Beyne - Krijnen Keukens Malle  3 - 7  (1-2)

DATUM 25-11-2005  21:00

DOELPUNTEN 1-0 Laarissi, 1-1 Toukouki, 1-2 Govers 1-3 Toukouki, 1-4 El Bouchtati, 1-5 El Bouchtati, 2-5 Eddirhami, 2-6 El Bouchtati, 3-6 Laarissi, 3-7 El Haoual

VERSLAG Malle kan ook winnen zonder Grünholz

Een gehandicapt Malle dat wegens blessures geen beroep kon doen op kapitein Roy Michiels en op vedette Edwin Grünholz won verdiend de topper tegen Beyne in een afgeladen sporthal van Bressoux waar de luidruchtige thuisaanhang op hun honger bleef zitten. Ondanks dat Laarissi na 6 minuten de stand kon openen voor Beyne ging Malle met een 1-2 voorsprong de rust in via de gelijkmaker van de zeer gemotiveerde Mustafa Toukouki en een verwoestende knal van de ‘nieuwe’ kapitein Raf Govers na een hoekschop. Positief was verder dat doelman Laenens nog twee 10-meters onschadelijk maakte, negatief was dat Malle de score niet verder uitdiepte ondanks verschillende goede mogelijkheden. Ruststand 1-2 en de wedstrijd kon nog alle kanten op.

Na een knappe persoonlijke actie kon Toukouki direct na de hervatting de 1-3 scoren en als daarna op twee minuten tijd de absolute uitblinker bij Malle Zoubair El Bouchtati nog tweemaal scoorde, eerst op aangeven van Toukouki, daarna na een loepzuivere assist van Jef Geets, zat Malle meteen in een zetel. Beyne kwam nog terug tot 2-5 via een afstandsschot van Eddirhami maar als de opnieuw beresterke Norbert Laenens vijf minuten voor tijd opnieuw een 10-meter pakt en langs de andere kant El Bouchtati zijn 10-meter wel binnenschiet staat een 2-6 tussenstand op het bord. In de voorlaatste minuut scoorde Beyne nog zijn derde goal van de avond via Laarissi maar de het orgelpunt van een mooie avond werd gezet door Jamal El Haoual die na een prachtige combinatie met Mustafa Toukouki ook zijn doelpuntje tussen de benen van de bezoekende doelman schoof. Eindstand 3-7.

Concluderend kunnen we zeggen dat Malle tijdens deze wedstrijd nooit in de problemen is gekomen omdat alle spelers enorm gemotiveerd en met de juiste winnaarsmentaliteit tussen de lijnen kwamen omdat ze voor zichzelf absoluut wilden bewijzen dat ze ook zonder hun ‘meester’ Edwin Grünholz konden winnen en in dat examen zijn ze met brio geslaagd.